вул. Є.Коновальця 36, корп. 1, каб. 105

Корисні поради щодо харчування для студентів ФХМ

«Цукор: користь і шкода, скільки цукру можна вживати в день»

Цукор являє собою популярний компонент, який міститься не тільки в кондитерських виробах. Користь і шкода цукру ретельно вивчаються фахівцями. Речовина володіє корисними властивостями. Недотримання рекомендованої норми вживання може завдати шкоди здоров’ю.
Якщо говорити про те, скільки цукру можна споживати в день без шкоди, слід підкреслити, що єдиної норми не існує. В цілому фахівці вказують на кількість, становить 30-50 г на день, а також 9-10 чайних ложок сипучого продукту. Однак ці цифри умовні, так як вуглеводи містяться в різних продуктах.

Білий цукор приносить і шкоду, і користь. Продукт володіє корисними властивостями. Проте в його постійному вживанні немає необхідності. Цукор може бути небезпечний для здоров’я. Про це свідчать численні наукові дослідження. У середньому, доросла людина за рік споживає близько 25 кг цукрового піску.

Чому цукор шкідливий?
Корисні властивості цукру достатньо вивчені. При перевищенні допустимої норми вуглевод завдає шкоди здоров’ю. Часто надмірне споживання сахаридів пов’язано не тільки із захопленням кондитерськими виробами. Слід враховувати, що цукор міститься в багатьох фруктах і овочах.

Доречі НАТУРАЛЬНІ цукерки ТМ Кохана , можна придбати у нашій улюбленій «StarKava»!
Спробуй та поділись своїми враженнями з ФХМ!